VIRKISTY KOITELISSA

Koitelin ulkoilu- ja virkistysalueella voi kalastaa, meloa, uida, paistaa makkaraa, samoilla luonnossa tai vain nauttia luonnosta ja kosken kuohuista.

Jos sinua kiinnostaa ohjattu toiminta, tee ystäviesi kanssa vaikkapa mielenkiintoinen koskiuintiretki tai laske koski kumilautalla. Päivän päätteeksi on mukava nauttia illasta Koiteli Residenssillä tai Koitelin Tunnelmatuvalla.

Sahasaaressa on tapahtumalava, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia toukokuusta pitkälle syksyyn. Vuosittain Koitelissa käy jo yli 40 000 vierailijaa.

Tervetuloa Koiteliin!

TUNNELMALLINEN KOITELI

Koiteli on tunnelmallinen käyntikohde. Se on ollut perinteinen tapaamispaikka ja vierailukohde niin paikkakuntalaisille kuin kauempaa tulleille. Luonnonkaunis paikka, tapahtumaperinne ja jokamiehenoikeudet ovat tehneet Koitelista paikan, joka on alueen asukkaille rakas.

Kaunis ja rauhallinen luonto, kosken kohina, joka kevät tulvien taantuessa muuttuu vienoksi, saa aikaan kävijöissä hyvän olon!

LUONTOA JA PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN

Koiteli luonto on herkkä ja karu, siksi toivomme, että kunnioitat luontoarvoja. Pysyttele merkityillä poluilla ja nuotiopaikoilla. Vie roskat roskiin.

 
Sivukartta